Kompetensutveckling i kommunikation
PERSONALGRUPPER

Kompetensutveckling i kommunikation

Hur är vi med varandra egentligen? Klimatet och kulturen på företaget/ organisationen påverkas mycket av medarbetarnas lyhördhet och förmåga att kommunicera.

Bättre samarbete och mer arbetsglädje i personalgruppen

Bra kommunikation mellan medarbetarna bidrar till en positiv atmosfär och ger förutsättningar till gott samarbete och arbetsglädje. Hur kan vi ta vara på våra personliga olikheter? Hur gör jag för att öka chansen att mottagaren förstår vad jag vill säga och att jag uppfattar vad han eller hon vill förmedla.

Verktyg för god kommunikation som gör skillnad

Jag hjälper er att bli en väl fungerande grupp där energin läggs på att tillsammans uppnå ett gott resultat. Under en halv- eller heldag inspirerar jag personalgruppen att se på sig själv och varandra med goda ögon. En heldag ger mer utrymme för praktiska övningar. 

När dagen är över ska deltagarna ha fått med sig en god känsla i magen och praktiska verktyg för bättre kommunikation. Resultatet över tid är ett varmare klimat i gruppen och färre missförstånd. Ingen personalgrupp är den andra lik. Därför formar jag varje unikt kompetensutvecklingstillfälle i samklang med gruppen.

När det gnisslar

Vill ni gå på djupet rekommenderar jag ett upplägg över två dagar som jag kallar Mötas och Växa. Det har visat sig ge goda resultat även i grupper som hamnat i uttalad konflikt. Läs mer om personalutvecklingsprogrammet Mötas och Växa.

Inspirationsdag för bättre medarbetarskap

Varje medarbetare är betydelsefull. Självklart kan jag genomföra ett seminarium eller workshop med alla i personalen. Det kan bli ett fint inslag i er konferens eller en uppskattad kick-off för det nya året. 

Ring mig gärna för att diskutera era önskemål, eller fyll i kontaktformuläret
så återkopplar jag snarast med prisuppgifter med mera.

Jag träffas gärna!

Kontakta mig så bokar vi ett möte för att prata igenom situationen i er organisation och ta reda på om jag är rätt person för att hjälpa er.

Kontakta mig och boka möte

Hör av dig på telefon: 0708 - 87 11 87
eller via mitt kontaktformulär.