Stöd och utbildning inom ledarskap
LEDARSKAP

Stöd och utbildning inom ledarskap

Att vara en god ledare handlar både om det man är och det man gör. Jag hjälper människor i ledande position till den självkännedom som behövs för att utöva ett autentiskt och framgångsrikt ledarskap.

Ledarskapscoach bara för dig

Med ledarskapet kommer ansvar. Det är många beslut som ska fattas och människor som förlitar sig på att du kan leda vägen. Kanske ställs du inför situationer du inte är van att hantera. I den individuella coachningen hjälper jag dig till tankereda. Du får nya perspektiv på de frågeställningar som uppfyller dig och möjlighet att stöta och blöta olika handlingsalternativ.

Dela dina tankar och få praktiska verktyg för att lyckas
Genom våra samtal får du stöttning som människa i ditt ledarskap samt verktyg, förhållningssätt och strategier som gör dig till en bättre och effektivare ledare. Jag är diplomerad coach enligt ICF-standard.

Utbildning i ledarskap för grupper

Behöver du och dina kollegor hjälp att komma vidare? Upplägget för ledarskapsutbildningen sätter ledaren som människa i centrum och vilar på min långa erfarenhet som såväl lärare som VD. Fokus ligger på kompetensutveckling inom ledarens olika roller: ledaren som modell, kommunikatör, lagbyggare och utvecklare.

Utbildningsdagar och coachning i kombination
Utbildningen formas utifrån varje företags/organisations behov men vanligt är ett upplägg över 4-6 månader med ca fem utbildningsdagar för gruppen och möjlighet till individuell coachning däremellan.

Låt oss pratas vid om din specifika situation. Slå en signal eller fyll i kontaktformuläret så hör jag av mig.

Jag träffas gärna!

Kontakta mig så bokar vi ett möte för att prata igenom situationen i er organisation och ta reda på om jag är rätt person för att hjälpa er.

Kontakta mig och boka möte

Hör av dig på telefon: 0708 - 87 11 87
eller via mitt kontaktformulär.